Najvažniji resurs kompanija nove generacije pohranjen je u iskustvu, uvidima, aktivnostima i interakcijama zaposlenih, a ne u bazama podataka. Uvećava se deljenjem, angažuje se kroz razmenu i primenu. Ako organizacija uči na ovaj način, znanje se brzo mobiliše i postaje otporno na fluktuaciju zaposlenih i organizacione promene.

02.12.2021.

O programu

Programi u Maglian Kampusu prilagođeni su realnom socio-ekonomskim kontekstu, sa optimalnim odnosom kreativnosti i pragmatičnosti. Sadržaji programa se osavremenjuju prateći razvoj tržišta, na mestima ukrštanja tehnologije, individualizovane medicine, psihologije, energetike, ekologije i bioinženjeringa, ekonomije i umetnosti.

Gejmifikacija učenja obezbeđuje trajno zadržavanje stečenih znanja i veština. Ovaj metod zasnovan na nadmetanju i simulaciji obogaćuje iskustvo učenja elementima igre, što mnogostruko podiže nivo motivacije polaznika da se uključe u program. Nove tehnologije (na primer, igre na konzolama i simulacije) pružaju direktan uvid u stavove i ponašanja polaznika koji se u značajnoj meri preslikavaju na reakcije u realnim situacijama. Najzad, simulacija realnih poslovnih situacija u gejmifikovanom učenju podstiče razvoj kapaciteta za donošenje odluka i rešavanje problema.
Prijava za program

Konsultantska podrška u 15'​

Konsultantski tim Magliana je spreman da se uključi u planiranje optimalnog programa za Vas ili Vaš tim:

01 Upoznavanje
U kontakt formu unesite svoje podatke i potrebe; zakažite vreme sastanka.

02 Oblikovanje
Na kratkom onine sastanku predložićemo program, prostor za rad, smeštaj i prateće aktivnosti koji doprinose realizaciji vaših poslovnih ciljeva.

03 Realizacija
Maglian tim će Vam pružiti sveobuhvatnu podršku tokom realizacije programa.