Maglian nije hotel, Maglian je nešto drugo...

Imao sam želju da kreiram ambijent u kom će dobri ljudi iz različitih industrija moći da se upoznaju i unaprede svoje poslovanje.

Maglian je prostor na kom nastaju nova iskustva. Zakoračite u šumu kroz visoku paprat, prepustite se gastronomskom užitku, radite u senci borova uz enterprise level Wi-Fi. Osvojite planinu šetnjom, biciklom ili na džip safariju, opustite se u SPA centru, večerajte uz džez ili gitaru pored logorske vatre. Napravite zajedničko iskustvo sa kolegama, prijateljima ili porodicom!
NAŠA MISIJA

Nema potrebe da pravite kompromise. Jer želimo i zabavu i rezultate. Jer volimo i adrenalin i udobnost. Jer smo i profesionalni i opušteni. Jer učimo iz iskustva i otvoreni smo za inovacije. Jer poštujemo i prirodu i tehnologiju.

Svaki deo ambijenta i usluge je osmišljen sa velikom pažnjom i ciljem da obezbedi savršen ugođaj. Nama možete prepustiti organizaciju specijalnih sastanaka sa klijentima, offsite sastanaka timova, strateškim sesijama menadžmenta, manjim događajima i sl.

Kreirajte svoj program

Razvijamo programe za next-gen kompanije i realizujemo ih u prirodnom okruženju. Unapredite produktivnost i svoj tim kroz edukaciju, odmor i zajedničku avanturu. Program prilagđavamo vašim ciljevima, poslovnom stilu i navikama tima ili odaberite nekoliko ključnih ishoda, a nama prepustite ostalo...
Apartmana
Co-workinga
Sala za sastanke

Naši klijenti


prev
next
Ponovo idemo u isti hotel kada budemo išli u Divčibare. Za svaku preporuku je. Ljubazno osoblje. Imali smo polupansion. Hrana je odlična, raznovrsna, ukusna. Soba koju smo imali je bila prostrana,, sa velikim bračnim krevetom, kaučom, trpezarijskim stolom za četvoro, sudoperom, mini barom, kuvalom. Odlična terasa, Besplatan parking ispred hotela.
Predrag
Nous avons passé une nuit à Maglian Campus . Nous avons été enchantés par la découverte de ce lieu . L'accueil chaleureux d'Alexander à été , sans nul doute , vecteur de ce coup de coeur . Les bâtiments sont en cours de finition mais nous ont néanmoins permis de bénéficier d'un confort remarquable Nous sommes impatients de vivre le même moment par temps de neige . À bientôt Alexander et encore merci !
Pierre Pivotsky
Udaljeno od glavnog puta i savršeno uklopljeno u prirodu tako da možete da uživate na miru... Prelep restoran u šumi a hrana bolja od najboljih Beogradskih restorana! Topla preporuka.
Predrag
Nakon provedenog vikenda, jedno je sigurno - Maglian je novo mesto na turističkoj mapi Divčibara koje postavlja visoke standarde. Boravak u apartmanima daje osećaj boravka u "smart" planininskim kućama. Najprijatnije iznenađenje dolazi iz kuhinje, izbor jela vam pruza osecaj da večerate u najluksuznijem restoranu.
Zoran
Pored planine koja je pod snegom izgledala nestvarno lepo, još prijatnije iznenađenje sačekalo nas je u samom smeštaju. Perfektan spoj modernog stila i topline doma. Prostran i prelepo uređen apartman učinio je da svaki trenutak proveden u njemu bude pun ugođaja. Prelepo iskustvo, za svaku preporuku.
Miloš
Mesto kao iz bajke! Ljubazno osoblje, izuzetni domaćini. Sve pohvale!!! ❤
Slađana
Probudite se u šumi. Ćutite. Mirno je. Šuma ima ogromnu energiju u harmoniji. Nalazite se u prostoru koji je sveden i od prirodnih materijala. Osećate mir. Misli su kristalne. Dobra mesta ne troše vreme, već ga stvaraju.
Djordje Stanojevic
Visual Artist