Šuma i mir...

Istražite prostor na kom nastaju iskustva. Zakoračite u šumu kroz visoku paprat, prepustite se gastronomskom zavođenju, radite u senci visokih krošnji uz enterprise level wi-fi na autonomnim platformama sa solarnim napajanjem. Osvojite planinu biciklom ili na džip safariju, opustite se u spa centru, večerajte uz gitaru pored logorske vatre. Napravite zajedničko iskustvo sa kolegama, prijateljima i porodicom.
NAŠA MISIJA

Nema potrebe da pravite kompromise. Jer tražimo i avanturu i rezultate. Jer volimo i adrenalin i udobnost. Jer smo i profesionalni i opušteni. Jer učimo iz iskustva i otvoreni smo za inovacije. Jer poštujemo i prirodu i tehnologiju.

Svaki deo ambijenta i usluge je osmišljen sa velikom pažnjom i ciljem da obezbedi savršen ugođaj za Vas. Nama možete prepustiti organizaciju specijalnih sastanaka sa klijentima, offsite sastanaka timova, strateškim sesijama menadžmenta, manjim događajima i sl.

Kreirajte svoj program

Razvijamo programe za next-gen kompanije i realizujemo ih u prirodnom okruženju. Unapredite produktivnost i razvijajte svoj tim kroz edukaciju, odmor i zajedničku avanturu. Program ćemo prilagoditi vašim ciljevima, poslovnom stilu i navikama tima. Ili odaberite nekoliko ključnih ishoda, a nama prepustite ostalo...
Apartmana
Co-workinga
Sala za sastanke

Naši klijenti


prev
next
Nous avons passé une nuit à Maglian Campus . Nous avons été enchantés par la découverte de ce lieu . L'accueil chaleureux d'Alexander à été , sans nul doute , vecteur de ce coup de coeur . Les bâtiments sont en cours de finition mais nous ont néanmoins permis de bénéficier d'un confort remarquable Nous sommes impatients de vivre le même moment par temps de neige . À bientôt Alexander et encore merci !
Pierre Pivotsky
Udaljeno od glavnog puta i savršeno uklopljeno u prirodu tako da možete da uživate na miru... Prelep restoran u šumi a hrana bolja od najboljih Beogradskih restorana! Topla preporuka.
Predrag
Nakon provedenog vikenda, jedno je sigurno - Maglian je novo mesto na turističkoj mapi Divčibara koje postavlja visoke standarde. Boravak u apartmanima daje osećaj boravka u "smart" planininskim kućama. Najprijatnije iznenađenje dolazi iz kuhinje, izbor jela vam pruza osecaj da večerate u najluksuznijem restoranu.
Zoran
Pored planine koja je pod snegom izgledala nestvarno lepo, još prijatnije iznenađenje sačekalo nas je u samom smeštaju. Perfektan spoj modernog stila i topline doma. Prostran i prelepo uređen apartman učinio je da svaki trenutak proveden u njemu bude pun ugođaja. Prelepo iskustvo, za svaku preporuku.
Miloš
Mesto kao iz bajke! Ljubazno osoblje, izuzetni domaćini. Sve pohvale!!! ❤
Slađana
Probudite se u šumi. Ćutite. Mirno je. Šuma ima ogromnu energiju u harmoniji. Nalazite se u prostoru koji je sveden i od prirodnih materijala. Osećate mir. Misli su kristalne. Dobra mesta ne troše vreme, već ga stvaraju.
Djordje Stanojevic
Visual Artist