KUĆNI RED

Kako bismo osigurali bezbednost i komfor svih gostiju tokom boravka u Maglian Campusu, gosti svojim ulaskom u sobu daju saglasnost da su u potpunosti razumeli i da prihvataju sledeća pravila ponašanja:
1. Sobe su na raspolaganju gostima i mogu se koristiti od 15.00h na dan dolaska i do 10.00h na dan odlaska. Za odjavu posle 10.00h ukoliko je to moguće, naplaćuje se dnevni boravak u iznosu od 2.000 dinara, a ukoliko se soba ne napusti do 18h, naplaćuje se još jedno noćenje. Molimo Vas konsultujte se sa recepcijom po ovom pitanju.
2. Vreme za obedovanje je istaknuto na recepciji. Zabranjeno je unošenje hrane i pića u sobe (osim Room servisa).
3. Restoran gasi svetlo u 21.00, Lobi bar i Vinski bar gase svetlo u 23.00h, osim u slučaju organizovanih zabava.
4. Pušenje u sobama nije dozvoljeno, kao ni upotreba elektronskih cigareta. Nepoštovanje ove odredbe naplaćuje se u iznosu 24.000 dinara svaki put kad sobarica oseti miris cigarete, odnosno 60.000 ukoliko se upali protivpožarni alarm. Pušenje je dozvoljeno na terasi uz prethodnu najavu na recepciji kko bi sobarice obezbedile i čistile pepeljare.
5. Nije dopušteno u prostorije objekta unositi eksploziv, oružje, zapaljive materije, psihoaktivne supstance i hemikalije opasne po okolinu. Takođe, nije dopušteno unošenje grejalica, pegli, rešoa i ostalih kućnih ili profesionalnih uređaja.
6. Gost prihvata da će Maglian Campusu u punom izosu nadoknaditi eventualnu štetu koja je uzrokovana njegovom krivicom ili krivicom lica za koje odgovara što uključuje direktnu štetu i izgubljenu dobit.
7. Roditelji prihvataju da čuvaju svoju decu, da obezbede da deca ne ugrožavaju mir drugih gostiju, da ne puštaju decu bez nadzora i oslobađaju Maglian Campus od bilo kakve odgovornosti u vezi sa eventualnim povredama dece u toku boravka u objektu.
8. Gosti prihvataju da su lično odgovorni za sopstvenu bezbednost i oslobađaju Maglian Campus od odgovornosti za štetu usled eventualnih povreda tokom boravka u objektu ili tokom aktivnosti.
9. U slučaju da se u objektu organizuju zabave - restoran, vinski bar i lobi bar će raditi najkasnije do 24.00h osim u slučaju zakupa kompletnog objekta. Po završetku zabave gosti su dužni da napuste zajedničke prostorije (restoran, lobi bar, vinski bar, hodnike), kao i imanje oko Maglian Campusa, ne uznemiravajući ostale goste. Nepoštovanje ovog pravila se naplaćuje u iznosu od 120.000 dinara. Mir gostiju nam je izuzetno važan pa se pravljenje buke u sobama, na terasama, hodnicima u zajedničkom prostoru, prostoru oko objekata, parku i sl. smatra težim prekršajem kućnog reda.
10. Sobe mogu koristiti samo gosti koji su propisno prijavljeni na recepciji hotela, za šta je potreban važeći lični dokumet.
11. Eventualne nepravilnosti, kvarove ili prigovor na uslugu odmah prijavite recepciji kako bi se problem rešio.
12. Posteljina se menja na sedam dana. Peškiri se menjaju svaki treći dan. Vanredna zamena peškira i posteljine dodatno se naplaćuje 1.500din., a kompletno spremanje apartmana 3.000din.  Sobni inventar (jastuci, jorgani, peškiri i sl.) predviđeni su za vašu upotrebu tokom boravka u hotelu, te nije dopušteno njihovo iznošenje iz hotela.
13. U slučaju aktivranja protivpožarnog alarma, molimo Vas da pratite instrukcije evakuacionog plana koji se nalazi na vratima svake sobe.
14. Maglian Campus ne snosi odgovornost za sigurnost vozila na parkingu.
15. Imamo samo par soba u kojima su manji kućni ljubimci dobrodošli i to uz obaveznu prethodnu najavu i odobrenje recepcije.
16. U celom objektu je dostupan besplatan Wi-Fi internet brzine do 10 Mb/s. Lozinku možete dobiti na recepciji hotela. Ukoliko Vam je potreban brži internet obratite se recepciji.
Maglian Campus zadržava pravo da otkaže gostoprimstvo gostu koji se ne pridržava poštovanju pravila.


Vuk Marković
Direktor

Decembar 2023.