Česta pitanja

Osoblje Magliana je u potpunosti upućeno u ono što vam je potrebno, a pažnja na detalje je ono čemu težimo. Da bismo vam pružili ugodan boravak, evo odgovora na neka najčešća pitanja.

Zašto da dođem u Maglian Campus?

Ono što je zaista retkost u svetu i što će Vam obeležiti boravak u Maglianu nisu ni hrana ni smeštaj ni lokacija ni usluga već fantastična veza objekta sa okruženjem i jedinstvena energija prostora koja neverovatno pozitivno deluje na dušu i telo i povezuje ljude. 

Koristeći principe biophilic dizajna (retkog arhitektonskog pristupa u dizajnu objekata) želeli smo da napravimo lep i funkcionalan prostor za boravak i rad.
Napravili smo više - objekat koji briše granice između čoveka i prirode jer doživljaj boravka u Maglian Campusu jednak je doživljaju boravka u prirodi. Niz suptilnih, neprimetnih senzacija koje dolaze iz drveta i kamena, zelenila, svetla i senke, topline i hladnoće, panorama, zvukova, interakcije.

Doživljaj se značajno pojačava ukoliko ste u dobrom društvu ili ste otvoreni da probate lokalna vina. Kroz dobar san, Maglian masažu sa uljem od konoplje ili avanturističke šetnje koje često organizujemo. 

Ako verujete i ako ne verujete u prirodu, dođite da probate - 95% naših gostiju je prezadovoljno. Budite otvoreni za nova iskustva i hrabri za izlazak iz zone komfora.

Šta je Maglian ako nije hotel? Šta da očekujemo?

Maglian kombinuje udobnost i infrastrukturu malog planinskog hotela bez bazena i jednostavnog, domaćeg gostoprimstva. Bazično očekujte da bude čisto i toplo, da niko ne bude gladan i da usluga bude profesionalna. Dočekaćemo i ugostićemo Vas sa poštovanjem i uvažavanjem, a takav odnos očekujemo i od Vas. Ukoliko tražite savršenstvo, to u Maglianu sasvim sigurno nećete pronaći. 

Suštinski ne prodajemo samo hranu i smeštaj već poseban doživljaj boravka u prirodi. Zbog toga savetujemo da se prijavljujete za avanturističke šetnje što je prvi korak ka pravom doživljaju. Za one koji ne vole aktivan odmor, samo sedenje na travi u šumi ili na livadi ili pored potoka uz zvuk ptica i insekata već je vrednost samo po sebi.

U Maglianu je sasvim OK da se ponašete opušteno, kao kod svoje kuće (što pored ostalog znači i da čuvate i pazite okolinu ili da operete neki tanjir ili sklonite papir sa poda). Sve mora biti u granicama domaće pristojnosti i obratite pažnju da ne remetite mir i udobnost drugih gostiju. Kućni red je striktan i morate ga poštovati. 

Imamo veliki broj apartmana koji su svi slični i ni jedan nije isti pa slike koje vidite na internetu ne moraju odgovaraju apartmanu u kome ćete biti smešteni. Ako Vam je to ključno, obavezno naznačite prilikom rezervacije, kao i sve druge važne stvari koje očekujete ili podrazumevate naprimer korišćenje lifta ili pogled ili spratnost.

Ispred svega želimo da imamo zadovoljne goste tako da je jako važno da unapred sve precizno dogovorimo i zato pitajte na vreme. Sva obećanja moraju biti zapisana da se ne zaborave.

Želimo Vam lepe dane na planini!

Radno vreme Maglian Campusa

Radno vreme u Maglian Campusu je promenjiva kategorija i zavisi od sezone, broja i strukture gostiju.

Prijem gostiju je od 15 do 20h.
Odjava je najkasnije do 10h.

Ukoliko ste već naši gosti, na recepciji možete pronaći info o radnom vremenu tokom Vašeg boravka, a ako želite da nas posetite najbolje da se najavite na 060 365 24 80.

Lekar i apoteka

Na Divčibarama su skoro nedostupne usluge lekara i apoteke.
Postoji ambulanta koja radi po nekad, kada ima dežurnog lekara. Broj telefona ambulante je 014 277 212. Ambulanta se nalazi pored pošte, preko puta Pepine prodavnice.
Apoteka ne postoji ali u prodavnicama možete pronaći deo asortimana koji je u slobodnoj prodaji.

Šta obavezno poneti sa sobom

Lekove.
Odgovarajuću garderobu. Leti uveče bude hladno. U prelaznim periodima slojevito i obavezno nešto nepromočivo ili kišobran ako Vas kiša iznenadi u šetnji. Jače patike za šetanje, ne mora profi oprema - prednost ima obuća koja ne propušta vodu.
Ako imate specifične zahteve, pozovite recepciju da pitate šta sve ima od opreme u apartmanu u koji ćete biti smešteni.

Korisni telefoni

Divčibare:
Maglian recepcija: 060 365 24 80
Divčibare ski resort: 064 643 47 25
Menjačnica: 014 35 77 323
ATM: 014 31 50 601 

Valjevo:
Gradski taksi Valjevo: 014 291 129
JKP Vodovod labaratorija: 014 221 583
Opšta bolnica Valjevo: 014 295 295
Privatni dom zdravlja Hemikal: 014 293 051

Mionica:
Apoteke Mionica: 014 3421 611, 014 3423 589

Voda za piće

Ukoliko kod kuće ne pijete vodu iz vodovoda, budite dosledni.
JKP Vodovod Valjevo ne daje obaveštenja o kvalitetu vode na Divčibarama.

Da li ste pet friendly?

Imamo mali broj apartmana u koje primamo male ljubimce pa je potrebno rezervisati unapred. Boravak ljubimca se dodatno naplaćuje.
U zajedničkim prostorima ljubimcima nije dozvoljen pristup.

Maglian Wi- Fi

Internet signal nam dolazi stabilnom optičkom vezom, imamo 28 Access point-a raspoređenih po objektima koji pokrivaju kompletan prostor sa kvalitetnim WIFI signalom.

Problemi su mogući i uvek nam javite ako Vam je loša konekcija kako bismo proverili:
1) da li postoji neki kvar na sistemu,
2) da li neki ugao prostora nije dobro pokriven, 
3) da li je potrebno da prilagodimo podešavanja na Vašem uređaju.

Broj telefona recepcije je: 060 365 24 80