Maglian Campus nije specijalizovani SPA objekat tako da je Maglian SPA iskustvo prateći sadržaj osmišljen da Vam pruži opuštanje u situaciji kada su vremenski uslovi nepovoljni za boravak u prirodi.

Private SPA Maglian Campusa je relativno mali prostor od cc 45m2 sa toplom kupkom, bio saunom, chill zonom i kupatilom. Prostor je osmišljen za max 5 korisnika u isto vreme. Postoje dve vrste termina za korišćenje: zajednički i privatni. O radnom vremenu, dostupnim terminima i cenama konsultujte se sa recepcijom. Termini su ograničeni na 60 minuta.

Korišćenjem usluge smatra se da su korisnici razumeli i prihvatili sledeća pravila:

1. Private SPA Maglian Campusa mogu koristiti odrasle osobe i deca starija od 12 godina, koji se obavežu na poštovanje pravila korišćenja.
2. Korišćenje Private SPA je dozvoljeno samo za potpuno zdrave osobe i posebno se ne preporučuje trudnicama, ljudima sa teškim srčanim, plućnim, venskim bolestima ili bolestima bubrega, sa teškim neurološkim i mentalnim poremećajima, povredama i sl.
3. Da biste koristili Private SPA neophodno je na recepciji izvršiti rezervaciju nekog od ponuđenih slobodnih termina. Maglian Campus ne može da Vam garantuje slobodan termin tokom boravka. Kako bi svi gosti mogli da koriste ovu uslugu, fer korišćenje usluge podrazumeva jedan termin na svake dve noći boravka u objektu. Takođe, fer korišćenje podrazumeva i blagovremeno otkazivanje rezervacije najmanje tri sata pre početka termina.
4. U slučaju neblagovremenog otkazivanja ili nepojavljivanja u zakazanom terminu, prilikom odjave iz objekta biće Vam naplaćeno 1.200 dinara kao nadoknada štete za nefer ponašanje.
5. Presvlačenje bez paravana je omogućeno u prijemnoj zoni ili u toaletu. Zabranjen je ulazak u obući koja se koristi za napolje.
6. Nakon ulaska u prostor Private SPA tuširanje je obavezno.
7. U Private SPA se boravi u kupaćem kostimu, prilikom prijave dobićete papuče i peškir. Ukoliko želite bade mantil ili dodatni peškir, naglasite prilikom rezervacije (ova dodatna usluga se plaća 400, odnosno 150 dinara)
8. Private SPA je nepučačka zona.
9. Strogo je zabranjeno unositi mobilne uređaje, novčanike, predmete lične upotrebe, nakit, napitke (energetske, osvežavajućih ili vitaminske) i hranu. Maglian Campus ne odgovara za gubitak ili oštećenje Vaših privatnih stvari, uređaja i odeće.
10. Ambijentalna muzika u Private SPA se ne može menjati ili regulisati njena jačina.
11. Mir i tišina u SPA zoni su esencijalni tako da tokom korišćenja usluge treba izbegavati svaki razgovor, odnosno koristiti šapat za komunikaciju.
12. Strogo je zabranjeno ulaziti u SPA prostor sa kontaktnim sočivima, šminkom i dekorativnom ili parfemskom kozmetikom. Takođe, korišćenje ulja (balzama, krema ili sl.) za teloi i kosu je strogo zabranjeno.
13. Topla kupka je mali bazen sa šest sedišta, a preporuka je da je koriste max četiri osobe u isto vreme. Temperatura tople kupke varira od 33 do 35 stepeni celzijusa.
14. Prilikom ulaska u toplu kupku pazite da ne udarite glavom u plafon. Hodanje na višoj platformi je strogo zabranjeno.
15. Hidromasaža u bazenu je onemogućena zbog problema sa bukom, tako da je korišćenje ograničeno na opuštanje u toploj vodi.
16. Unošenje bilo kakvih tečnosti u toplu kupku (šampona, mirsa, telesnih tečnosti i sl.) nije dozvoljeno jer izaziva kvarove opreme i prekide korišćenja na min 24 sata što dalje vodi ka otkazivanju mnogobrojnih termina i nezadovoljstvu drugih gostiju. Molimo Vas da krajnje odgovorno koristite SPA usluge.
17. Bio sauna je prostor sa šest sedišta, temperature od 50 do 60 °C.
18. Ukoliko osetite malaksalost ili bilo koju nelagodu, molimo Vas da pritisnete panic taster i javiće vam se neko sa recepcije.
19. Preporučljivo je ne konzumirati alkohol i ne koristiti SPA uslugu neposredno nakon obroka.
20. Radi Vaše udobnosti, bezbednosti i očuvanja zdravlja, Maglian Campus može otkazati zakazane termine ili ograničiti korišćenje usluge ukoliko se utvrdi da:
a. nisu ispunjeni sanitarni i zdravstveni uslovi korišćenja. Ovo se prevashodno odnosi na kvalitet vode u bazenu.
b. da temperature u prostoru ili temperature vode nisu na odgovarajućem nivou zbog nestanka struje ili vode prouzrokovanog kvarovima ili problemima u snabdevanju.
c. se desio kvar na instalacijama i opremi.
21. U slučaju otkazivanja termina od strane Maglian Campusa iz prethodno navedenih razloga, a što se može tumačiti kao viša sila, mi ćemo Vas u najkraćem mogućem roku obavestiti o otkazivanju i pokušati da Vam obezbedimo drugi odgovarajući termin. Nažalost, iz razloga Više sile Vam ne možemo garantovati zamenski termin.
22. Ukoliko greškom korisnika, nenamenskim korišćenjem ili na drugi način dođe do oštećenja spa opreme, uređaja, saune, dekora, nameštaja, bade mantila, peškira, Maglian Campus ima pravo naplate štete od korisnika po tarifi dobavljača opreme i uređaja uključujući i izgubljenu dobit.
23. Za sve situacije koje nisu definisane ovim pravilnikom osoblje Maglian Campusa ima pravo rešavanja i donošenja odluka na licu mesta.
24. Za nepridržavanje pravila ponašanja, kršenja pravilnika ili drugih neregularnosti menadžer ima pravo da udalji gosta iz prostorija Private SPA.
25. Private SPA  koristite na vlastitu odgovornost i u slučaju povreda ili nestanka stvari, kompanija  Maglian d.o.o. Beograd ne snosi nikakvu odgovornost i ne preuzima obavezu namirenja bilo kakvih potraživanja gostima po tom osnovu.

Maglian Campus zadržava pravo izmena Uslova korišćenja bez prethodne najave i obaveštenja. Aktuelna verzija Pravilnika je uvek objavljena na sajtu www.maglian.com i mole se svi korisnici da pre rezervacije i korišćenja pažljivo prouče pravila korišćenja usluge.


Vuk Marković
Direktor
Maglian Campus