U restoranu Maglian hrana se priprema sa ljubavlju i strašću.

Ništa nije standardno i to se vidi na prvi pogled. Nemamo širok meni na koji ste možda navikli, već svaki dan imamo par 100% svežih jela u ponudi. Namirnice pažljivo biramo, od proverenih proizvođača i dobavljača. Posebni režimi ishrane su posebna inspiracija za naše kuvare. Najavite nam svoje navike u ishrani i pažljivioćemo pripremiti jela bez glutena, bez šećera, bez svinjskog mesa ili bez mlečnih proizvoda, kao i jela iz vegetarijanskog i veganskog menija. Možda Vas iznenadimo i organskim voćem i povrćem...

LOKACIJA

Gođevačka 24
14204 Divčibare, Srbija


RADNO VREME

Sreda - Nedelja od 08 do 21h


REZERVACIJE

381 60 365 24 75

Restoran

Popijte prvu jutarnju kafu, u miru, na terasi na ivici šume.

Ne služimo ćevape i pljeskavice. Pitajte šta je današnja preporuka šefa kuhinje i uživajte. Garantujemo prepoznatljiv kulinarski potpis restorana Maglian!

Ukoliko želite potpuno intimnu atmosferu tokom obroka, naše osoblje će ga servirati u Vašem apartmanu.

POGLEDAJTE GALERIJU

Vine bar

Idealno mesto za aperitiv ili večernje druženje i jedino mesto u enterijeru kampusa na kojem je dozvoljeno pušenje. Vine bar služi izvrstan izbor lokalnih vina iz našeg kraja (od Oplenca do Osečine), rakija nam je odlična - kosjerićka, a lokalno valjevsko craft pivo nikog neće ostaviti ravnodušnim. Zimi se obavezno okušajte u izboru kuvanog vina.

POGLEDAJTE GALERIJU

Lobi bar

Savršeno mesto za one kojima se uveče ne spava. Prostor Lobby bara dizajniran je za druženje i za rad. Tokom dana se često koristi kao coworking prostor za pojedince i male timove kojima nije potreban izdvojen radni prostor.

POGLEDAJTE GALERIJU

Šef Zoran

Kulinarstvo je najlepši ali ne i jedini talenat našeg glavnog kuvara. Zoranova strast i temperament su izgrađeni na fudbalskom terenu sa omladinskom reprezentacijom. Njegova suptilnost i posvećenost detaljima ispoljavaju se jednako u umetničkoj fotografiji i u stilu odevanja. Poznavanje parfema i začinskog bilja su za Zorana neodvojivi aspekti istog užitka.

Zoranovo posvećeno roditeljstvo oblikovalo ga je kao predanog mentora svim zaposlenima u restoranu i kuhinji. Maglian ima privilegiju da u svom timu prati stasavanje nove generacije darovitih kuvara, šankera i konobara pod njegovim budnim i posvećenim vođstvom.

Zoran je duhovit i operativan domaćin, iskreno zainteresovan za iskustvo svakog gosta i nepokolebljiv u vezi sa profesionalnim standardima.Posle 35 godina iskustva u restoranima u Srbiji i Evropi, on je još uvek taj koji će prvim plesom otvoriti plesno veče.