Iskoristite Maglian platformu za hibridni modela rada u velikom timu, uz mogućnost da svi članovi tima budu smešteni na jednom mestu u prirodi. U vreme popularizacije individualnog rada van kancelarije, Maglian nudi prostor i sadržaje za neposredan kontakt i direktnu razmenu u okviru jednog tima i između više timova.

02.12.2021.

O programu

Naši ključni reteat programi su:

Work retreat - za timove koji rade van kancelarije, za startape, nove projektne timove, za lansiranje proizvoda i usluga, kreativne procese i sl.
Strategic storming - za poslovno planiranje, periodično izveštavanje, brifing, umrežavanje timova i sl.

Prostor namenjen radu dizajniran je tako da podstiče koncentraciju, efikasnost i produktivnost. Multifunkcionalnost prostora takođe obezbeđuje sve uslove za kvalitetnu, svrsishodnu interakciju, kao i za on-site i online komunikaciju.

Struktura i sadržaji u co-working prostoru obezbeđuju infrastrukturu za različite aktivnosti tima u realnom vremenu, za izdvojene sastanke, multimedijske prezentacije, video pozive i sl.

Stručni tim Maglian kampusa Vam je na raspolaganju za osmišljavanje, organizovanje i izvođenje svih vrsta poslovnih događaja kao što su konferencije, seminari, stručne radionice, sastanci, društvene i kulturne manifestacije kao i sve vrste proslava.



Prijava za program

Konsultantska podrška u 15'​

Konsultantski tim Magliana je spreman da se uključi u planiranje optimalnog programa za Vas ili Vaš tim:

01 Upoznavanje
U kontakt formu unesite svoje podatke i potrebe; zakažite vreme sastanka.

02 Oblikovanje
Na kratkom onine sastanku predložićemo program, prostor za rad, smeštaj i prateće aktivnosti koji doprinose realizaciji vaših poslovnih ciljeva.

03 Realizacija
Maglian tim će Vam pružiti sveobuhvatnu podršku tokom realizacije programa.