Napredne tehnologije i biofilni dizajn u funkciji poslovnih rezultata. Unapredite koncentraciju, efikasnost i produktivnost. Iskoristite uslove za kvalitetnu, svrsishodnu interakciju, on-site i online komunikaciju.

02.12.2021.
U ponudi su dva co-working prostora opremljena u skladu sa najvišim standardima.

Penthouse Office Pub

Prostor dizajniran u stilu britanskog paba kompletno je opremljen za timove do 25 osoba. Zajednički prostor u slobodnoj centralnoj zoni predviđen je za prezentacije, radionice i slične programe. Zatvorena sala za sastanke sa devet mesta omogućava neometan rad izdvojenih timova. Manja kancelarija za sastanke sa četiri mesta ima i ulogu kabine za video pozive. Office Pub terasa je dovoljno prostrana za boravak više osoba.

Penthouse Office Nordic

Office Nordic obezbeđuje kompletnu infrastrukturnu podršku za timove do 20 osoba u skandinavski minimalističkom prostoru. Slobodna centralna zona predviđena je za radionice i slične programe, dok se sve individualne aktivnosti tima odvijaju na radnim stanicama strateški raspoređenim na periferiji prostorije.

Zajednički prostor obuhvata i mali amfiteatar sa mestom za prezentacije. Gostima su na raspolaganju dve kabine za on line sastanke i jedna zatvorena sala sa devet mesta za neometan rad izdvojenih timova. Izdvojen deo za bioskopske projekcije u dvoje opremljen je foteljama i velikim platnom.

Za prateće aktivnosti korisnicima su na raspolaganju kuhinja i trpezarija, dve terase, dva toaleta i konzola za igranje smeštena u jednoj od kabina za on line sastanke.

Konferencijska sala

Sala kapaciteta 30 mesta predviđena je za sastanke velikih timova, konferencije, skupove, edukacije i slične aktivnosti. Namena sale se menja zahvaljujući modularnom dizajnu i jednostavnoj reorganizaciji prostora. Sala je tehnološki potpuno opremljena za sve poslovne aktivnosti u multimedijskom okruženju.

Park Plaža

Kada možete da birate, radite u šumi! Priroda ublažava efekte stresa, poboljšava koncentraciju i kreativnost, povećava efikasnost i popravlja opšte raspoloženje. Dizajn radnih stanica u parku Plaža garantuje osećaj privatnosti, ali i neposredan kontakt sa okolnom prirodom.

Park plaža je smešten u šumi, na obali malog jezera. Na izdvojenim platformama okruženim stablima, žbunjem i visokom paprati, smeštene su radne stanice i garniture za odmor. O posluženju gostiju u parku Plaža stara se osoblje restorana Maglian.