Efikasni timovi nastaju kroz zajednička iskustva

02.12.2021.

O programu

U okruženju u kojem su učenje i digitalizacija imperativ svakog poslovanja, posebno je važno podsticati neposrednu razmenu. Izgradite kvalitetne odnose u timu kroz zajednička iskustva. Podstaknite razmenu ideja, utemeljite zajedničke vrednosti i podignite nivo uzbuđenja zbog zajedničkih postignuća u interaktivnim sadržajima (link ka stranici Sadržaji i aktivnosti). Potom ova iskustva prenesite u svoje poslovanje i očekujte rezultate.

Team building programi su kreirani tako da se novi nivo energije zadrži u timu jer se postiže kroz deljena iskustva i nove vidove interakcije. Sa druge strane, ovi programi dovode um i telo u stanje duboke relaksacije i prirodno omogućavaju oporavak od akumuliranog stresa. Individualne i grupne aktivnosti na inovativan način doprinose poboljšanju opšteg fizičkog i mentalnog zdravlja zaposlenih i podstiču kreativnost.




Prijava za program

Konsultantska podrška u 15'​

Konsultantski tim Magliana je spreman da se uključi u planiranje optimalnog programa za Vas ili Vaš tim:

01 Upoznavanje
U kontakt formu unesite svoje podatke i potrebe; zakažite vreme sastanka.

02 Oblikovanje
Na kratkom onine sastanku predložićemo program, prostor za rad, smeštaj i prateće aktivnosti koji doprinose realizaciji vaših poslovnih ciljeva.

03 Realizacija
Maglian tim će Vam pružiti sveobuhvatnu podršku tokom realizacije programa.